Έγινε μέλος: Οκτ 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Το 1976 ο Ιωάννης Γεωργιάδης ξεκίνησε τη λειτουργία εργοστασίου παραγωγής ειδών οικιακής χρήσεως και επαγγελματικού εξοπλισμού «ΜΕΤΑΝΟ».

Στις αρχές του 2005, με την εισχώρηση των δυο υιών, Μιχάλη και Ζαχαρία Γεωργιάδη η εταιρεία άλλαξε τεχνογνωσία με την αυτοματοποίηση της παραγωγής συνδυάζοντας έτσι την απόλυτη ποιότητα με τις προσιτές τιμές. Σήμερα η επιχείρηση απασχολεί 10 άτομα και είναι πλέον απόλυτα αναγνωρισμένη από την Ελληνική αγορά αλλά και τα Βαλκάνια, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα προϊόντων και ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ένα τεράστιο δίκτυο πωλήσεων που εξαπλώνεται γοργά και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπερκαλύπτει τις ανάγκες σε ανοξείδωτα αντικείμενα επαγγελματικού ή οικιακού εξοπλισμού με τη συνέπεια και την αξιοπιστία που καθιέρωσαν την εταιρεία «ΜΕΤΑΝΟ» στην αγορά.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διαθέτουν σύγχρονα μηχανήματα και αποθηκευτικούς χώρους 500 τ.μ. που δίνουν τη δυνατότητα αποθήκευσης χιλιάδων τεμαχίων τα οποία διατίθενται προς άμεση πώληση. Οι παραγγελίες συσκευάζονται και αποστέλλονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.

Εντός του εργοστασίου λειτουργεί και εκθεσιακός χώρος για χονδρική πώληση.

Σκοπός της εταιρείας είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, των παρεχομένων υπηρεσιών και των μεθόδων παραγωγής. Προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, η εταιρεία «ΜΕΤΑΝΟ» κινείται με ευελιξία δημιουργώντας νέα μοντέρνα σχέδια ακόμη και κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer