Έγινε μέλος: Δεκ 18, 2014 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Μεταξάκης Αθαν. Α.Β.Ε.Ε.
Μεταξάκης Αθαν. Α.Β.Ε.Ε.

Ο Όμιλος Εταιρειών Μεταξάκης Αθαν. ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο του επαγγελματικού επίπλου για περισσότερα από 45 έτη, τυγχάνοντας τη μέγιστη αναγνώριση τόσο από την ελληνική αγορά, όσο και από τις 22 χώρες του εξωτερικού στις οποίες πραγματοποιεί εξαγωγές.

Διαγράφοντας μία αεικίνητη αναπτυσσόμενη πορεία επί σειρά ετών, ο Όμιλος Μεταξάκης αποτελεί αναμφισβήτητα τον leader του κλάδου, παρέχοντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που υλοποιούν κάθε απαίτηση και αξιοποιούν στο έπακρο τον χώρο κάθε επιχείρησης.

Η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία του Ομίλου εκτείνεται από τη μελέτη και τον σχεδιασμό μέχρι την πιστοποιημένη τελική παραγωγή και διανομή των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται στους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους, φέρουν γραπτή εγγύηση και καλύπτονται πλήρως από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του Ομίλου.

Το πρωτογενές στάδιο παραγωγής στα εργοστάσια του Ομίλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τις μεγάλες ποσότητες εισαγωγών από επιλεγμένους συνεργάτες, εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς «εκπτώσεις» στην ποιότητα των προϊόντων.Αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη ξεχωριστά, παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες, “κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας”. Αποτέλεσμα αυτών είναι να διαθέτουμε διαρκώς, τη μεγαλύτερη συλλογή επίπλων και συναφών ειδών στην Ελλάδα, καλύπτοντας στο μέγιστο τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός: Καρέκλες Δεξίωσης Καρέκλες Συνεδρίου Τραπέζια Δεξίωσης
Παραγωγός: Καρέκλες & Σκαμπό για Μπαρ
Παραγωγός: Καρέκλες & Καθίσματα Εστιατορίου
Παραγωγός: Καναπέδες Τραπέζια Καφέ & Βοηθητικά Τραπεζάκια Καρέκλες
Παραγωγός: Σετ Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου Πολυθρόνες Εξωτερικού Χώρου Τραπέζια Εξωτερικού Χώρου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer