Έγινε μέλος: Μάϊος 19, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Metro Audio Systems ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα από τον Αναστάσιο Γκιώνη και τον Παύλο Συμπερά.

Η πρώτη επιχειρηματική προσπάθεια ήταν η αντιπροσώπευση των μεγαφώνων AUDAX. Στη συνέχεια επεκτάθηκε στην κατασκευή επαγγελματικών ηχείων και δημιουργήσε ένα ισχυρό και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε χώρες όπως το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ρωσία και η Φινλανδία.

Σήμερα πλέον η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού όπως ALLEN & HEATH, QSC, TURBOSOUND, MACKIE, Marantz Professional, Denon professional, Denon dj, RELOOP, JEDIA, JDM, LITE-PUTER, κ.α.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, σας παρέχει υπηρεσίες που αφορούν στον ήχο (επαγγελματικό και Hi-Fi), τον επαγγελματικό φωτισμό και τη διαχείρισή του καθώς και ολοκληρωμένες μελέτες έργων.

Όραμά μας είναι, με καθαρά πελατοκεντρική φιλοσοφία να αξιοποιήσουμε την πολυετή εμπειρία μας, ώστε να προσφέρουμε ευέλικτα, εύχρηστα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και να τους εξασφαλίζουν ικανό και πραγματικό κέρδος.

Για την επίτευξη του οράματος μας, εστιάζουμε την προσοχή μας στις ακόλουθες αξίες:

- Πελατοκεντρική φιλοσοφία

- Ποιότητα και αξιοπιστία

- Έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό

- Συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη και βελτίωση

Κυρίαρχη αποστολή μας είναι η αντιπροσώπευση και διάθεση προϊόντων ήχου - φωτισμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές με ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και μέσω του δικτύου των συνεργατών μας, η ισχυροποίηση της παρουσίας της Metro Audio Systems στην ελληνική αγορά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Συστήματα Ήχου
Παραγωγός & Διανομέας: Συνεδριακά Συστήματα Ήχου
Διανομέας: Καλώδια, Αντάπτορες & Αναλώσιμα
Διανομέας: Συστήματα Αυτοματισμού Δωματίων
Διανομέας: Εορταστικά Φώτα Φωτιστικά Μπαλόνια Φώτα Λέιζερ Προβολείς Σκηνής
Διανομέας: Σποτ Οροφής & Τοίχου Φωτιστικά Οροφής
Διανομέας: Μηχανές Καπνού

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer