Έγινε μέλος: Απρ 07, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 07, 2016

Η ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987 και θεωρείται μία από τις κορυφαίες και με ταχύ ρυθμό αναπτυσσόμενη εταιρεία στη βιομηχανία της χάρτινης συσκευασίας.

Η ποιότητα, η δημιουργικότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι οι βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας της. Στρατηγική μας, είναι ο συνδυασμός «ικανοποιημένοι πελάτες με σωστό προϊόν συσκευασίας» και σκοπός μας η υποστήριξη του επαγγελματία στην προσπάθειά του να συσκευάσει με ασφαλή και άρτιο επικοινωνιακά τρόπο τα προϊόντα του, με στόχο την αναγνωρισιμότητά τους. Η μεγάλη εμπειρία της ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. στο σχεδιασμό συσκευασίας για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη, μας καθιστά «σύμβουλους συσκευασίας».

Η καθετοποιημένη παραγωγή μας, ο πλέον σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός σε όλα τα επίπεδα (σχεδιασμού, προεκτύπωσης, εκτύπωσης, τελικής κατασκευής κουτιού) εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Η αυστηρή Πολιτική Ποιότητας, που ξεκίνησε από το 1999 με την Πιστοποίηση ISO, επισφραγίζει τη φιλοσοφία της εταιρίας για σταθερή ποιότητα. Σήμερα, η ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα BS EN ISO 9001:2008 για τη διαχείριση της ποιότητας, BS EN ISO 22000:2005 για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και με το κανονισμό EMAS 1221/2009 εφαρμόζοντας ένα σύστημα οικολογικής διαχείρισης και οικολογικού ελέγχου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer