Έγινε μέλος: Μάϊος 19, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία γάλακτος στη Β. Ελλάδα και η τρίτη σε παραγωγή στον κλάδο των βιομηχανιών φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Η ΜΕΒΓΑΛ παράγει και διαθέτει:

- Φρέσκο παστεριωμένο γάλα

- Γάλα υψηλής παστερίωσης

- Γιαούρτια ευρωπαϊκού και παραδοσιακού τύπου

- Τυροκομικά προϊόντα

- Επιδόρπια και ρυζόγαλο, ζελέ και κρέμες γάλακτος

- Προϊόντα χωρίς χοληστερίνη

Χάρη στην άριστη πρώτη ύλη, την υψηλή τεχνολογία που εφαρμόζεται στην παραγωγή, το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής και το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτουμε σήμερα τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ στην ελληνική αγορά, σε περισσότερα από 26.000 μικρά και μεγάλα σημεία πώλησης και εξάγουμε σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

8 υποκαταστήματα, 1 θυγατρική εταιρεία, πάνω από 60 εμπορικοί αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 400 φορτηγά - ψυγεία εγγυώνται την καθημερινή διάθεση των προϊόντων ΜΕΒΓΑΛ σε όλη τη χώρα.

Από το 1985 έχουμε αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Σήμερα, οι εξαγωγές αποτελούν το 12% περίπου του συνολικού κύκλου εργασιών της εταιρείας με υψηλούς ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης.

Ασυμβίβαστη στη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας, η ΜΕΒΓΑΛ εφαρμόζει με συνέπεια ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, που καλύπτει και εγγυάται όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της - από τη πρώτη ύλη και την επεξεργασία της μέχρι και την τελική τους συσκευασία.

Η ΜΕΒΓΑΛ θέλοντας να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης παρέχει πλήρη τεχνική και επιστημονική υποστήριξη γάλακτοςστους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται.

Η υψηλή τεχνολογία και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα ολοκληρώνουν με αλλεπάλληλους εργαστηριακούς ελέγχους τη σύνθετη και ευαίσθητη διαδικασία που εξασφαλίζει στον τελικό καταναλωτή μια σταθερή, υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων ΜΕΒΓΑΛ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer