Έγινε μέλος: Μάϊος 18, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H εταιρεία "Μιχαλόπουλος" είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων ιματισμού στην ελληνική αγορά του hospitality.

Ιδρύθηκε το 1976 από στελέχη με σημαντική εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Σε όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης παρουσίασης, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μία έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της αγοράς προσφέροντας ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις σε ξενοδοχεία και αλυσίδες ξενοδοχείων, εστιατόρια, πολυχώρους, νοσοκομεία, πλοία και κλινικές.

Η φιλοσοφία μας έχει επίκεντρο τον πελάτη. Βασική προτεραιότητα ήταν και είναι η άψογη εξυπηρέτησή του. Tο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας ασχολείται με τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνεται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Τόσο ο ιδανικός συνδυασμός υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής και η εξασφάλιση του κατάλληλου προϊόντος για τον κάθε χώρο, όσο η αξιοπιστία και η συνέπεια στις παραδόσεις, καθώς και η εξεύρεση ιδανικών λύσεων αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Το τρίπτυχο ποιοτική εξυπηρέτηση - ποικιλία προϊόντων - εξειδίκευση οδήγησε την εταιρεία μας στην πρώτη θέση.

Η συνεργασία μας με ισχυρά brand names οίκων εξωτερικού δημιούργησε τη μεγαλύτερη συλλογή της αγοράς από πετσέτες, παπλώματα και μαξιλάρια από πούπουλο και microfibra, μπουρνούζια, υφάσματα σε χιλιάδες σχέδια και χρώματα, υφάσματα βραδύκαυστα, black out και κουρτίνες ιδιαιτέρων προδιαγραφών.

Η συνέπεια, η ποιότητα, οι ολοκληρωμένες λύσεις και οι χαμηλές τιμές, που προσφέρει η εταιρεία μας είναι γνωστές στον αντίστοιχο επιχειρηματικό κόσμο. Η εταιρεία μας είναι περήφανη για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της, οι οποίοι έγιναν οι καλύτεροι διαφημιστές της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer