Έγινε μέλος: Μάϊος 18, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Mikenopa ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα.

Όλες οι προσφερόμενες τεχνολογικές λύσεις είναι σχεδιασμένες για να επιφέρουν επιπλέον εισόδηματα στα ξενοδοχεία, καθώς και σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους.

Mε έδρα την Αθήνα, παρέχει πελατοκεντρικά συστήματα στην ελληνική αγορά.

Πρώτοι πελάτες της Mikenopa Hellas έγιναν το Hilton Athens και το Athenaeum InterContinental. Ανάμεσα στους μεγαλύτερους πελάτες της διακρίνονται τα ξενοδοχεία Mitsis Hotels, Kipriotis Hotels, Capsis Hotels, το Capsis Elite Resort, τα Aldemar Resorts & Spa, η αλυσίδα Airotel Group of Hotels και πολλοί άλλοι.

Ο κύριος στόχος είναι η παροχή σύνθετων συνεδριακών υπηρεσιών και υπηρεσιών πληροφορικής για τα ξενοδοχεία και τους πελάτες τους σε όλο το επιχειρησιακό φάσμα τους: από την παροχή επιχειρηματικών και τεχνικών συμβουλών, την καθημερινή εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων για συνέδρια και εκδηλώσεις, μέχρι τη συντήρηση συστήματος και την 24/7/365 τηλεφωνική υποστήριξη πελατών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Σχεδιασμός, υλοποίηση και τεχνική υποστήριξη συνεδρίων
Πάροχος υπηρεσιών: Υπηρεσίες εγκατάστασης συστήματος για γρήγορο δίκτυο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer