Έγινε μέλος: Μάϊος 08, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας από το 1984, η Milopoulos Premium Foods αντιπροσωπεύει, εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει στην ελληνική αγορά μια μεγάλη σειρά προϊόντων gourmet κορυφαίων ελβετικών & ευρωπαϊκων οίκων για τις ανάγκες ξενοδοχείων πολυτελείας, εστιατορίων και επιλεγμένων cafe.

Παράλληλα, αναπτύσσει δραστηριότητα και στο χώρο της λιανικής, με την διανομή σε πανελλήνια κλίμακα των φημισμένων ελβετικών παγωτών Mövenpick.

Εξ' ορισμού αφοσιωμένη στους πελάτες της, η Milopoulos Premium Foods διαθέτει για την εξυπηρέτησή τους ολόκληρο το know - how των ελβετικών & ευρωπαϊκων οίκων που αντιπροσωπεύει. Υποστηρίζει με ασυνήθιστη φροντίδα όλα τα προϊόντα. Προσφέρει συμβουλές για την σωστή τους διαχείριση, την διατροφική τους αξία και την αισθητική τους παρουσίαση. Εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο παροχών και εξειδικευμένο προωθητικό υλικό για τα σημεία πωλήσεων.

Με κεντρικά γραφεία στην Αττική, οργανωμένη κατα τα πρότυπα των οίκων που αντιπροσωπεύει, με προηγμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, η Milopoulos Premium Foods υπηρετεί το αντικείμενό της με υποδειγματική συνέπεια και επαγγελματική επάρκεια. Η εταιρική της φιλοσοφία στηρίζεται στις αρχές της ανυποχώρητης προσήλωσης στην ποιότητα και της απόλυτης αφοσίωσης στους πελάτες της, στους οποίους προσφέρει πρωτοποριακά, καινοτόμα προϊόντα, πλήρη εξυπηρέτηση και διαρκή υποστήριξη.

Η πολύχρονη εμπιστοσύνη των ελβετικών & ευρωπαϊκων οίκων αλλά και η σταθερή προτίμηση των πελατών της στην Ελλάδα προδιαγράφουν για την εταιρεία δυναμικές προοπτικές. Η Milopoulos Premium Foods προγραμματίζει άμεσα την επέκταση της γκάμας των προϊόντων της, στρατηγικές συνεργασίες και με άλλους ελβετικούς & ευρωπαϊκούς οίκους και διεύρυνση του δικτύου λιανικής σε περισσότερες πόλεις και τουριστικά κέντρα της χώρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer