Έγινε μέλος: Δεκ 23, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Mindworks ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, αρχικά σαν Web Design – Advertising Agency. Πλέον ως Mindworks Interactive, έχοντας αναπτύξει μια τεχνογνωσία πολλών ετών, εξειδικεύεται στο Internet Marketing και ειδικότερα στο Search Engine Marketing, στο Strategic Web Design, και σε μελέτες Usability και emetrics.

H Mindworks Interactive σήμερα είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που εξειδικεύονται στο Search Engine Marketing. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε εταιρίες να προσεγγίσουν άμεσα και αποτελεσματικά το δυνητικό πελατολόγιο τους μέσω του διαδικτύου, να το εξυπηρετήσουν καλύτερα και να χτίσουν μαζί του μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

H Mindworks Interactive είναι η μία από τις 2 εταιρείες στην Ελλάδα με την πιστοποίηση “Google Adwords Qualified Company” (certificate) και έχει εργαστεί πάνω σε μεγάλα projects σε Ελλάδα & Εξωτερικό.

Στην Mindworks Interactive αναλαμβάνουμε από την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού website (website design & development), την προώθηση του μέσω των μηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing), την ανάπτυξη περιεχομένου, τη δημιουργία buzz γύρω από το brand, τη ανάπτυξη του Usability & User Friendliness του website και βεβαίως τη συνεχή παρακολούθηση και ανάλυση των στατιστικών (emetrics)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Υπηρεσίες Online Marketing

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer