Έγινε μέλος: Μαρ 05, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία τσαγιού Mlesna ιδρύθηκε το 1983 στη Σρι Λάνκα. Μέσα σε 30 χρόνια εξαπλώθηκε σε πάνω από 50 χώρες και πλέον, με πάνω από 3.500 κωδικούς τσαγιού στον κατάλογό της, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία τσαγιού στους τομείς της ποιότητας και της καλαίσθητης συσκευασίας. Αυτό το αποδεικνύουν και τα 60 βραβεία που έχει πάρει, μεταξύ των οποίων και 9 «παγκόσμια αστέρια» για τη συσκευασία και την ποιότητα του τσαγιού της (world star for packing excellence and superior quality products).

Η «Mlesna Hellas - Το Τσάι» ξεκίνησε να φέρνει τα προϊόντα της στην Ελλάδα το 1994 και ακολουθώντας πιστά την αντίληψη της μητρικής εταιρείας, εμπλούτισε τον κατάλογό της με ποιοτικά τσάγια και αξεσουάρ τσαγιού απ' όλο τον κόσμο. Με σεβασμό στον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία προσφέρει προϊόντα τσαγιού υψηλής ποιότητας σε καλαίσθητες συσκευασίες και παραμένει πιστή στο σλόγκαν της Mlesna «Naturally the Best».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer