Έγινε μέλος: Μάϊος 07, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Μodeco ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής επίπλων, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μια ολοκληρωμένη μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής.

Ο πρωτότυπος εργονομικός σχεδιασμός, η λειτουργικότητα, η ασύγκριτη ποιότητα και φυσικά η μοναδική σχέση ποιότητας - τιμής των προϊόντων της, την έφερε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Έτσι σύντομα κατάφερε να γίνει η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων εξειδικευμένων στο παιδικό - νεανικό έπιπλο με πανελλήνιο δίκτυο πωλήσεων.

Με τα συστήματα modeco μπορείτε να συνθέσετε τα έπιπλά σας στα μέτρα του χώρου σας, επιλέγοντας διαστάσεις, φόρμες, χρώματα και υλικά σε απεριόριστους συνδυασμούς, που θα καλύψουν τις μοναδικές, προσωπικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer