Έγινε μέλος: Μάϊος 08, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Modulus A.E δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, των δικτύων, των τηλεπικοινωνιών και των αυτοματισμών. Ιδρύθηκε το 2007 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής, με έδρα την Αθήνα.

Βασικός άξονας δράσης της εταιρείας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμών, που απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Οι υπηρεσίες αυτές, παρέχονται τόσο ως μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων, όσο και υπό τη μορφή υποστήριξης υπάρχουσων εγκαταστάσεων όλων των μεγεθών.

Η εταιρεία εμπορεύεται κάθε είδους υλικό σχετικό με υπολογιστικά συστήματα, αυτοματισμούς καθώς και εξοπλισμό κάθε είδους δικτύων φωνής και δεδομένων.

Σκοπός μας είναι η συνεχής αξιοποίηση και ενσωμάτωση των τεχνολογικών αγαθών για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, μέσω μιας διαρκούς διαδικασίας εξέλιξης και ανάπτυξης πρωτοποριακών προϊόντων. Η αξιοπιστία, η υποστήριξη και η διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, αποτελεί κύριο γνώμονα της πορείας μας.

Στην Modulus A.E. πιστεύουμε και επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας. Επιδίωξή μας είναι η ανάπτυξη της δραστηριότητας μας, να συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των πελατών μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Υποδομές Δικτύωσης, Επισκευή και Αναβάθμιση Υπολογιστικών Συστημάτων, Μελέτη και Εγκατάσταση Συστημάτων Τηλεφωνίας
Πάροχος υπηρεσιών: Υλοποίηση και Υποστήριξη εταιρικών site
Παραγωγός: Εξοπλισμός & Λογισμικό Δικτύωσης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer