Έγινε μέλος: Μάϊος 07, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της δόμησης εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Aν περιορίζαμε τα χαρακτηριστικά αυτά που μας διακρίνουν σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν Αξιοπιστία - Αποτελεσματικότητα - Καινοτομία.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε τα τμήματα της κατασκευής σας, που αφορούν το αντικείμενό μας παραδίδοντας έργα με απόλυτη τεχνογνωσία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και συνεργείων και αυτό μας δίνει την ευχέρεια να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα σας προσφέρουμε τόσο την οικονομικότερη όσο και την βέλτιστη πρόταση από άποψη ποιότητας του τελικού αποτελέσματος.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στο αντικείμενό μας και αυτό γιατί μας αρέσει να σας προσφέρουμε πάντα ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο κλάδος μας.

Στοχεύουμε πάντα στην ολική ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία ή ιδιώτη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Συμβατική- Ανεστραμμένη Μόνωση, Μόνωση Τοίχου, Ταράτσας, Κήπου, Πισίνας
Πάροχος υπηρεσιών: Επένδυση τοίχου
Πάροχος υπηρεσιών: Τοποθέτηση και Επισκευή Βιομηχανικών και Σταμπτωτών Δαπέδων

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer