Έγινε μέλος: Ιουν 19, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Το όνομα Mont Pellier είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καινοτομία, την δημιουργικότητα και την ανάπτυξη.

Από το 1967 και από γενιά σε γενιά, η εταιρεία εργάστηκε για την τελειοποίηση των προϊόντων της και την εξερεύνηση νέων αγορών.

Σήμερα, η εταιρεία γνωρίζει μια ιδιαιτέρως δυναμική και καινοτόμο περίοδο ανάπτυξης, σε πολλαπλούς τομείς ενασχόλησης και είμαστε υπερήφανοι, να συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων της Ελλάδας στους τομείς αυτούς.

Τα προϊόντα μας κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη εκτίμηση, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε την εξέλιξη και την ανάπτυξή μας, διατηρώντας τις αρχές μας περί ποιότητας, εμπιστοσύνης και άρτιας παροχής υπηρεσιών.

Είναι η βάση, που επάνω εκεί οικοδομήθηκε η επιτυχία μας.

Μέχρι σήμερα, αυτές οι θεμελιώδεις αρχές οδηγούν τα βήματά της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων.

Η ποικιλία των προϊόντων μας, η υποστήριξη από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας, αλλά και του δικτύου των συνεργατών μας και η φήμη μας για ποιότητα και καινοτομία, μας βοηθούν να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις απαιτήσεις της αγοράς. Στις δικές σας ανάγκες!

Με την αυτοπεποίθηση που αν,τλούμε τόσο από την οικονομική μας σταθερότητα όσο και από την πολυετή πείρα μας, η Mont Pellier προσβλέπει σ’ ένα ακόμα πιο επιτυχημένο μέλλον μαζί σας.

Η Mont Pellier δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και εμπορία ενδυμάτων και εταιρικών στολών για ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρίες και μονάδες HO.RE.CA. (Hotel/Restaurant/Cafe)

Διαθέτουμε πλούσιο δειγματολόγιο και σχέδια και έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλύτερους κατασκευαστές υφασμάτων στην διεθνή και εγχώρια αγορά.

Η Mont Pellier δραστηριοποιείται, επίσης, στο σχεδιασμό και την παραγωγή λευκών ειδών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, η έμπειρη τεχνική και οι μακροχρόνιοι συνεργάτες εγγυώνται για την κάλυψη και των πιο απαιτητικών προδιαγραφών.

Σε αποκλειστική πανευρωπαϊκή συνεργασία με τον οίκο Kinsen η Mont Pellier προσφέρει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών ξενοδοχείου σε μοναδικούς σχεδιασμούς συσκευασιών, χρωμάτων κι αρωμάτων.

Έχουμε την δυνατότητα να σας προτείνουμε λύσεις από μία μεγάλη ποικιλία και να σας δημιουργήσουμε προτάσεις από επώνυμα προϊόντα όπως Bulgari, Chopard, Salvatore Ferragamo.

Επίσης, καλύπτουμε όλες τις λοιπές ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων για παντόφλες μιας χρήσης, laundry bags, σκουφάκια, ξυραφάκια, χτένες, οδοντόβουρτσες και σετ ραπτικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer