Έγινε μέλος: Μάϊος 04, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μάϊος 04, 2016
Έτος ίδρυσης:
1969

Από το 1969 η εταιρεία Μπουτόπουλος παρουσιάζει πρωτοποριακές λύσεις σε επαγγελματίες του χώρου των εξοπλισμών μαζικής εστίασης. Στην σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας στην Αιτωλοακαρνανία, παράγουμε μεγάλη ποικιλία χρήσιμων προϊόντων εστίασης, που διατίθενται στους πελάτες μας στις οικονομικότερες τιμές τις αγοράς.

Η παραγωγική διαδικασία ξεκινά από την επιλογή των πρώτων υλών που προέρχονται, από μη τοξικά ανακυκλώσιμα υλικά, κατάλληλες για τρόφιμα και ποτά. Η εξέλιξη όλης της παραγωγικής αλυσίδας είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία αξιοποιώντας όλα τα πρότυπα ελέγχου ποιότητας από το πρώτο στάδιο μέχρι και την αποθήκευση-διακίνηση των τελικών προϊόντων.

Ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις του κλάδου μαζικής εστίασης από την παγκόσμια αγορά.

Επιδίωξη μας παραμένει, να συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους επωφελούς συνεργασίας μαζί σας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες εξυπηρέτησης που προσθέτουν αξία για όλους μας.

Η επιβράβευση των προσπαθειών μας είναι η εμπιστοσύνη σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer