Έγινε μέλος: Μάϊος 19, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H My Company Projects είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται σε 3 κεντρικούς άξονες: το marketing, τα internet projects και το finance consulting. 

Κεντρική φιλοσοφία και πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι οι ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις, πάντα με χαμηλό κόστος, ποιοτική δουλειά και αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Η My Company Projects είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη σε 3 βασικούς άξονες, οι οποίοι αποτελούν εφαλτήριο για την δυναμική ανάπτυξη της εκάστοτε συνεργαζόμενης εταιρείας.

Σήμερα, η εταιρεία My Company Projects έχει στο δυναμικό της 20 συνεργάτες, οι οποίοι με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών - συνεργατών της.

Η My Company Projects από την αρχή της λειτουργίας έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο πελάτης να είναι συνεργάτης σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια της εταιρείας.

Η My Company Projects είναι πιστοποιημένη με ISO 2008:9001, για την υψηλή παρεχόμενη παροχή υπηρεσίας στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδας, μαζικής αποστολής και δρομολόγησης sms και στην φιλοξενία ιστοσελίδων και κατοχύρωση ονομάτων χώρου (domain name) και με ISO 27001:2005 για την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.

Παράλληλα, η εταιρεία My Company Projects είναι επίσημος αδειοδοτημένος πάροχος με την γενική άδεια για την παροχή δραστηριοτήτων ηλεκτρονικών υπηρεσιών από την ΕΕΤΤ.

Τέλος, η My Company Projects είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ και διαθέτει εγκεκριμένη πολιτική ασφαλείας ως προς την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων από την ΑΔΑΕ.

Η κεντρική διοίκηση της εταιρείας είναι στην Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτει υποκατάστημα στην Αθήνα. Παράλληλα, υπάρχουν αντιπρόσωποι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα και σε Βαλκανικές χώρες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων
Πάροχος υπηρεσιών: Υλοποίηση εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα
Πάροχος υπηρεσιών: Στρατηγικό marketing και επικοινωνία
Πάροχος υπηρεσιών: Υπηρεσίες προώθησης, on line και sms marketing
Πάροχος υπηρεσιών: Σχεδιασμός business plan
Παραγωγός: Εφαρμογές Εμπορικής Διαχείρισης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ISO 9001

ISO 9001 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΖΙΚΩΝ SMS - SMS-MARKETING.GR , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ , ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ , ΚΑΤΟΧΥΡΏΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ
Ημερομηνία έκδοσης: Οκτ 15 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer