Έγινε μέλος: Μαρ 12, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Ν.Σύλας - Α.Κουτσοχρήστου Α.Ε. ξεκίνησε το 1984 με κατασκευή επίπλων για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Παράλληλα έφτιαχνε έπιπλα παιδικά και έπιπλα για κομμωτήρια. Οι κατασκευές αυτές ήταν κυρίως ξύλινες.

Η εμπειρία του πρωτεργάτη Νίκου Σύλα και η τύχη να συνεργάζεται με νέους φερέλπιδες μάστορες που αφομοίωναν αμέσως τη γνώση του για το σωστό έπιπλο, παντρεύτηκε (στην κυριολεξία) τη φιλοδοξία και το όραμα για διεύρυνση των πωλήσεων της Αμαλίας Κουτσοχρήστου. Έτσι με τη χρήση νέων μηχανημάτων, έγινε μια εταιρία που έφερε τις παραδοσιακές ικανότητες των μαστόρων σε κατασκευές του σήμερα. Τα ξενοδοχεία ανακάλυψαν την ποιότητα στο έπιπλο, οι κατασκευές άρχισαν να γίνονται λειτουργικές, σε σύντομο χρόνο και με αξία πραγματική. Τα κοστολόγια ήταν πάντα λογικά.

Ηταν αναμενόμενο το 1993 και μετά από απαίτηση πελατών και φίλων να επεκταθούν και στη λιανική πώληση. Από τη μία οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και από την άλλοι συνεργάτες και ιδιοκτήτες άλλων καταστημάτων πώλησης επίπλων, όλοι με μια κοινή ανάγκη: έπιπλο που να αντέχει στη χρήση και στον χρόνο, αλλά και πιστότητα στις παραδόσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer