Έγινε μέλος: Ιουν 14, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 14, 2016

Η εταιρεία Natural soft λειτουργεί από το 1983, έχει ως αντικείμενο την παραγωγή εκτύπωση και εμπορία χαρτοπετσετών. Η Έδρα της είναι στην Mηχανιώνα Θεσ/νίκης (1500m αποθηκευτικούς χώρους).

Στις εγκαταστάσεις μας παράγονται και τυπώνονται χαρτοπετσέτες εστιατορίου 1φ. στις εξής διαστάσεις: 24×24 – 24×28 – 28×28 καθώς επίσης και χαρτοπετσέτες πολυτελείας 1φ, 2φ στις εξής διαστάσεις: 17×17 espresso, 24×24 – 33×33- 40×40, χαρτοπετσέτες τύπου Air laid σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Υπάρχει δυνατότητα παραγωγής χαρτοπετσετών 33×33 και 40×40 διπλωμένες στο 1/8. Η δυνατότητα της εταιρείας να παράγει και σκληρή (ΜG) και μαλακή (TISSUE) χαρτοπετσέτα εισάγοντας πρώτη ύλη από μεγάλες χαρτοβιομηχανίες της Ευρώπης αλλά και να τυπώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα (10 ημέρες χρόνος παράδοσης πρώτης παραγγελίας), την καθιστά μια από τις πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές της ελληνικής αγοράς.

Τα τελευταία εννιά χρόνια (2006-2015) η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε νέες τεχνολογίες παραγωγής και εκτύπωσης χαρτοπετσέτας. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, ωθεί στην αναζήτηση νέων προϊόντων, πρωτοποριακών για την ελληνική αγορά για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών μας.

Εξυπηρετούμε χονδρεμπόρους, café, bar, restaurant, ξενοδοχεία ,fast food, catering, κέντρα μαζικής εστίασης, κέντρα αισθητικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Χαρτοπετσέτες
Παραγωγός & Διανομέας: Σουπλά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer