Έγινε μέλος: Μαρ 07, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Απρ 04, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 04, 2016

Η Naturesse Hellas προμηθεύει οικολογικές βιοδιασπώμενες συσκευασίες από φυσικά υλικά, σε επιχειρήσεις εστίασης και συσκευασίας ειδών τροφίμων σε όλη την Ελλάδα.

Ο κοινός παρανομαστής όλων των προϊόντων της naturesse είναι η φυσική τους προέλευση. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά βιώσιμες, πρώτες ύλες, περιλαμβανομένου υποπροϊόντων ακατέργαστης ζάχαρηςφυτικών αμύλωνκυτταρίνης, ουσιών που περιέχονται σε φυτικά έλαια, πεσμένα φύλλα φοινικιάς, ξύλο και πολύ-γαλακτικά οξέα.

Η Naturesse Hellas, πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά στα οικολογικά, βιοδιασπώμενα, είδη εστίασης και συσκευασίας από το 2010, σας δίνει την ευκαιρία να αντικαταστήσετε τα αναλώσιμα είδη μαζικής εστίασης που χρησιμοποιείτε, δίνοντας σας την πλέον φιλική προς το περιβάλλον και την υγεία επιλογή !

Τα υλικά για αναλώσιμα είδη εστίασης δεν είναι μόνο το πλαστικό, το αλουμίνιο, το φελιζόλ και το χαρτόνι, που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.  Η τεχνολογία εξελίσεται και πλέον μπορούμε να παράγουμε ανθεκτικά και πρακτικά είδη εστίασης από ακατέργαστη ζάχαρη, άμυλο και φύλλα φοίνικα. Τα πλαστικά πιάτα και ποτήρια μιας χρήσεως κάνουν κακό τόσο στο περιβάλλον όσο και στην υγεία μας. Ήρθε η ώρα να περάσουν στην ιστορία!

Η σειρά των προϊόντων έχει ευρεία γκάμα και όμορφη εμφάνιση και η ποικιλία των διαφορετικών φυσικών πρώτων υλών προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε περίσταση. Η σειρά των προϊόντων naturesse περιλαμβάνει πιάτα, μπολ, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα. Χρησιμοποιείται η ίδια τεχνογνωσία στην παραγωγή προϊόντων σακούλας συσκευασίας, σακούλας απορριμμάτων, και ειδών συσκευασίας τροφίμων.

Τα είδη συσκευασίας και οικιακής χρήσης naturesse μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθως

    κατασκευαζονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες

    είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα

    η διαδικασια παραγωγής τους καθώς και τα απορρίμματα τους είναι ουδέτερου διοξειδίου του άνθρακα CO2

Οι συσκευασίες naturesse από ανανεώσιμα βιοδιασπώμενα υλικά προσφέρουν μια διαρκή συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος. Δεν έχει να κάνει με θεωρητικές ιδέες αλλά με πρακτικά κ άμεσης δράσης μέτρα.

Τα προϊόντα naturesse έχουν την πιστοποίηση EN 13432 κ πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες.
Τα προϊόντα naturesse διαθέτουν μια ευρεία γκάμα συσκευασιών και προϊόντων μιας χρήσεως κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πηγές.

Απευθύνονται :

στον επαγγελματία χώρων εστίασης συνεισφέροντας στην ενίσχυση του σύγχρονου οικολογικού προφίλ της επιχείρησης του

στον επαγγελματία παραγωγό προσφέροντας λύσεις συσκευασίας σε πληθώρα προϊόντων

σε εταιρίες με κοινωνική ευαισθησία σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer