Έγινε μέλος: Φεβ 05, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ. ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ είναι μία εταιρεία Εισαγωγής και Αντιπροσώπευσης των πιο Γνωστών Brands Παγκοσμίως σε Φυσικά Μεταλλικά Νερά και Μπύρας. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 5 χρόνια, την έχουν αναδείξει σε μια σημαντική Θέση στη χώρα μας. 

Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τροπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις των καταναλωτών. Έτσι έχει σταδιακά δημιουργηθεί ένα χαρτοφυλάκιο από φημισμένα διεθνή αλλά και κορυφαία ελληνικά σήματα, σε όλες τις κατηγορίες Νερών, Μπύρας και Κρασιών υψηλής ποιότητας. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer