Έγινε μέλος: Ιουν 23, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
1985

Η ΝΙΜΑ δραστηριοποιείται από το 1985 στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας λευκών ειδών.

Μετά από μία επιτυχή πορεία, καλύπτει σήμερα όλο το φάσμα των απαιτήσεων του οικιακού εξοπλισμού και καθίσταται πλέον πρωτοπόρος.

Στον ιδιόκτητο χώρο της εταιρείας 4500 τ.μ. στην Λαθέα Αχαρνών επιδιώκεται οι παρεχόμενες λύσεις των προϊόντων να αντανακλούν τις αρχές της τελειότητας και της ποιότητας εξασφαλισμένες με ειδικούς ελέγχους ανθεκτικότητας από ανάλογες εταιρείες κλωστοϋφαντουργίας.

Με όπλα την εμπειρία, τη γνώση και τη συλλογική προσπάθεια των μελών και του προσωπικού της, η εταιρεία το 2013 κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στον ξενοδοχειακό τομέα, διαθέτοντας τεράστια ποικιλία και εύρος απαιτούμενου εξοπλισμού για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση και πάντα σεβόμενη τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας της αγοράς, η ΝΙΜΑ σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας στο ενεργητικό μας σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς βελτίωσης και διεύρυνσης του αντικειμένου μας, αποβλέπουμε στη διαρκή εξέλιξη και ανανέωση χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer