Έγινε μέλος: Απρ 02, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Noisis Α.Ε. ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Σήμερα, διαθέτει δίκτυο γραφείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Δυτική Μακεδονία και κατέχει πλέον πρωταγωνιστική θέση στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών βάσει του πελατολογίου και των εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων που διαχειρίζεται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Υποβολή αιτήσεων υπαγωγής σε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα, Αξιολόγηση Επενδυτικών Σχεδίων, Αξιοποίηση βέλτιστων πηγών χρηματοδότησης, Εκπόνηση Μελετών Σκοπιμότητας – Βιωσιμότητας (Fast Track), Διοίκηση & Διαχείριση των επενδυτικών έργων
Πάροχος υπηρεσιών: Εκπόνηση Στρατηγικών και Επιχειρησιακών Σχεδίων, Εκπόνηση σχεδίων marketing (Strategic Marketing Plans), Λειτουργικός και Οργανωτικός Ανασχεδιασμός (BPR) – Διοίκηση Αλλαγών, Οργάνωση και Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας ή/και Logistics

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer