Έγινε μέλος: Μάϊος 19, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία  Νταμπίζα Αφοί Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 2000 στον τομέα της τοποθέτησης αυτομάτων αποχυμωτών για φυσικό χυμό πορτοκάλι με τη μορφή του χρησιδανεισμού.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η παροχή στους πελάτες μας ολοκληρωμένων  λύσεων για την παράγωγη φυσικού χυμού πορτοκάλι με έναν  εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο, δίνοντας την δυνατότητα στον επαγγελματία να επωφεληθεί από τις πωλήσεις ενός προϊόντος (φυσικός φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι) με υψηλή κερδοφορία και στατιστικά αυξανομένη ζήτηση.

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την TMP CITROCASA, διαθέτει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών αποχυμωτών προς πώληση, ενοικίαση και χρησιδανεισμό, παρέχοντας την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Παράλληλα η εταιρεία με ιδιόκτητο δίκτυο διανομών μπορεί να παρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου πορτοκάλια χυμού (κατάλληλα για χρήση σε επαγγελματικούς αποχυμωτές) σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, διασφαλίζοντας υψηλή κερδοφορία για λογαριασμό του επαγγελματία στον χώρο της εστίασης.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των αυτόματων αποχυμωτών για φυσικό χυμό πορτοκάλι αποτελεί εγγύηση από πλευράς μας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer