Έγινε μέλος: Ιουν 14, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 14, 2016

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips&snacks. Σήμερα διαθέτει ένα άριστα διαμορφωμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα με ιδιόκτητα φορτηγά και εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και αξιόπιστα βάσει των προσωπικών τους απαιτήσεων. Η εταιρεία Ohonos Snacks εξάγει το 30% της αιτήσιας παραγωγής της σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με τον πιο ασφαλή τρόπο στο χώρο των πελατών μας. Επίσης άρτια οργανωμένο είναι το δίκτυο πωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα συλλέγοντας παραγγελίες καθώς και των αντιπροσώπων και των ειδικών συνεργατών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Ποπ Κορν, Τσιπς & Γαριδάκια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer