Έγινε μέλος: Ιουν 29, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Βιοκαρπέτ αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορείας χαλιών (χειροποίητων και μηχανής), μοκετών, κουβερτών, φλοκάτης και άλλων προϊόντων, που αφορούν στο δάπεδο και τη διακόσμηση του σπιτιού.

Η Βιοκαρπέτ είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρεία της παραδοσιακής φλοκάτης για παραπάνω από 60 χρόνια.

Σήμερα αυτό το παραδοσιακό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο “shaggy type” χαλί, η Βιοκαρπέτ το καθιέρωσε με μεγάλη επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.

Στο χώρο των χειροποίητων, αλλά και των χαλιών μηχανής η Βιοκαρπέτ οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η αγάπη της για την παράδοση την καθιστά το μεγαλύτερο εισαγωγέα χαλιών στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολής, όπως η Περσία, το Αφγανιστάν και η Ινδία.

Τα στελέχη της ταξιδεύουν σε χώρες της ανατολής, σε ένα γοητευτικό οδοιπορικό αναζήτησης των πιο ξεχωριστών χειροποίητων χαλιών.

Τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει επώνυμες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού. Συγκεκριμένα συνεργάζεται με την εταιρεία Disney για την παραγωγή αποκλειστικών σχεδίων για παιδικά χαλιά και μοκέτες και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα χαλιά του οίκου Pierre Cardin.

Eπίσης, η Βιοκαρπέτ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του ισπανικού οίκου ΚΑ International, που διαθέτει προϊόντα, όπως υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ριχτάρια, ψάθες, διακοσμητικά και έπιπλα.

Έχοντας, πλέον, μια ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον χώρο των δαπέδων με την εμπορία ξύλινων πατωμάτων (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) και στον τομέα του οικιακού ιματισμού με τα προϊόντα της Biokarpet Home και της Naf-Naf, που είναι λευκά είδη, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και ταπετσαρίες.

Επίσης, η Βιοκαρπέτ δραστηριοποιείται στο τομέα επαγγελματικής χρήσης ως Biokarpet Contract.

Η 60χρονη εμπειρία της, η τεχνογνωσία, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων, επιπλέον το μεράκι και η γνώση των ανθρώπων της, δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε εκκλησίες, ξενοδοχεία, casino, συνεδριακά κέντρα, τράπεζες,  γραφεία, πλοία, εστιατόρια κ.λ.π.

Στόχος της εταιρείας είναι η εξάπλωση των δραστηριοτήτων σε περισσότερες χώρες καθιστώντας τα επώνυμα προϊόντα Βιοκαρπέτ ακόμα πιο αναγνωρίσιμα στις διεθνείς αγορές.

Σήμερα, το δίκτυο καταστημάτων της Βιοκαρπέτ είναι από τα ισχυρότερα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήδη υπάρχουν σε λειτουργία 45 καταστήματα, από τα οποία τα 35 λειτουργούν στον Ελλαδικό χώρο και τα υπόλοιπα 10 καταστήματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 4 καταστήματα στη Ρουμανία, 3 στη Βουλγαρία, 1 στη Κύπρο, 1 στη Πολωνία και 1 στην Αλβανία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer