Έγινε μέλος: Ιουν 14, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 14, 2016

Το 1957, ιδρύθηκε στα Πολιτικά Εύβοιας μια ιδιωτική επιχείρηση κάτω από την προσωπική καθοδήγηση του Αντώνη Σουλιώτη. Πρωταρχικός σκοπός του ήταν η παραγωγή και η διανομή ποιοτικών ελληνικών παραδοσιακών έτοιμων γευμάτων, στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε. παρέμεινε μια προσωπική επιχείρηση μέχρι το 1982, όπου έλαβε την εταιρική μορφή που έχει σήμερα με τη συμμετοχή των γιων του Αντώνη Σουλιώτη, Κώστα και Βασίλη. Η αλλαγή αυτή έδωσε στην Παλίρροια νέα δυναμική και με μια σειρά από στρατηγικές κινήσεις σε συνδυασμό με προσήλωση στην ποιότητα, σεβασμό στην παράδοση και έμφαση στην καινοτομία κατάφεραν να κάνουν την Παλίρροια από μια μικρή βιοτεχνία έναν σύγχρονο εξαγωγικός όμιλο τροφίμων που διαθέτει τα προϊόντα του σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το 1989 ξεκίνησε η υλοποίηση ενός μακρόπνοου επενδυτικού σχεδίου με επενδύσεις σε σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις και νέα γραφεία το οποίο ολοκληρώθηκε το 1992 με τη λειτουργία αυτών, στα Πολιτικά Ευβοίας. Το 2000 μια νέα εποχή άρχισε για την ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, όταν η διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε τη δημιουργία μιας καινούργιας σύγχρονης παραγωγικής μονάδας στη Βουλγαρία, με την επωνυμία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Bulgaria Ltd,ώστε να καταφέρει να αυξήσει περαιτέρω τις εξαγωγές της . Από το 2010 και μετά η Παλίρροια εστίασε το ενδιαφέρον της ακόμα περισσότερο στις εξαγωγές με αποτέλεσμα να καλύπτουν ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του συνολικού της τζίρου. Σήμερα, η Παλίρροια είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας εξαγωγέας έτοιμων γευμάτων και αποτελεί το Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο.Για το 2013 η παραγωγή της ανήλθε σε 17,000 τόνους.

Τα ντoλμαδάκια Παλιρροια έχουν βραβευτεί για την εξαιρετική τους γεύση από 2 διεθνής οργανισμούς International Quality Institute, Βρυξέλλες( Βραβείο Ανώτερης γεύσης) και Fine food ,Αγλλία (Βραβείο εξαιρετικής γεύσης)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer