Έγινε μέλος: Μαρ 23, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Απρ 04, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 04, 2016
Έτος ίδρυσης:
1989
Εργαζόμενοι:
1-4

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας πραγματοποιεί διάφορες έρευνες και δοκιμές για την παραγωγή Αγουρελαίου και Premium Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου. Πλέον είμαστε σε θέση να μπορούμε να ελέγχουμε την ένταση στις γεύσεις (πικρό – πικάντικο) αλλά και του αρώματος (φρουτώδες).

Το 2012 επεκταθήκαμε στην συσκευασία του ελαιολάδου σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις και δυναμικότατα παραγωγής 600-1200 φιαλες/ώρα.Το 2014 καταφέραμε να συνδυάσουμε εμπειρία, τεχνογνωσία και τα φυσικά χαρακτηριστικά της περιοχής κλείνοντάς τα σε ένα μπουκάλι. Έτσι δημιουργήθηκε το Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Mythocia. Ένα ελαιόλαδο με εκπληκτικά αρώματα και γεύσεις που σίγουρα θα σαγηνέψουν όποιον το δοκιμάσει.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με διαπιστευμένο γεωπόνο για συμβουλευτικές υπηρεσίες προς στους παραγωγούς , με χημικό εργαστήριο πιστοποιημένο απο το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, καθώς και διαπιστευμένους γευσιγνώστες για την συνεχή παρακολούθηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των ελαιολάδων που παράγουμε.

Η βασική μας φιλοσοφία είναι η παραγωγή και συσκευασία Premium και Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Ελαιόλαδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer