Έγινε μέλος: Οκτ 22, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρία Μπερδέσης Δήμος & ΣΙΑ Ε.Ε. "PAPER Q" είναι εισαγωγική εμπορική εταιρεία με έδρα τον Πειραιά.

Ιδρύθηκε το 1987 σαν συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης από το 1960. Από το 2004 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά οίκους του εξωτερικού και δραστηριοποιείται πανελλαδικά με εξειδίκευση στα Χρωματιστά Τραπεζομάντηλα μιας χρήσεως DAMA, DAMA PLUS και τη Νέα σειρά FEDRA.

Επιπλέον, παρέχει για τις ανάγκες των πελατών της πιστοποιημένα πρωτοποριακά προϊόντα σε Οικολογικά Σουπλά, Είδη Καθαρισμού, Είδη Συσκευασίας, Οικολογικά Προϊόντα Απόσμησης και προσφάτως τα Ανακυκλωμένα Οικολογικά χαρτιά "HAVANA BROWN".

Στόχος της PAPER Q είναι να προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, νέα καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες για τον επαγγελματία HO.RE.CA. Η εταιρεία PAPER Q, με γνώμονα την πολύ υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, έχει καταφέρει να αυξάνει σταθερά τους πελάτες της, οι οποίοι παραμένουν πιστοί στην επιλογή τους για τα μοναδικά προϊόντα της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer