Έγινε μέλος: Μαρ 18, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Απρ 04, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 04, 2016

Η επιχείρηση Πασχάλης δημιουργήθηκε το 1972 στην Θεσσαλονίκη, με το πρώτο της κατάστημα να τοποθετείται επί της οδού Αγ. Πάντων. Ξεκίνησε με βασικά προϊόντα την παραδοσιακή χωριάτικη τυρόπιτα , την σπανακόπιτα , την γνωστή »εκ Θεσσαλονίκης» κρεμόπιτα και την κρεατόπιτα με κιμά. Όλα αυτές οι πίτες διατίθονταν σε στρογγυλό ταψί το οποίο για εκείνη την εποχή ήταν το πιο ενδεδειγμένο.

Η συνεχής εξέλιξη της πελατείας της Πασχάλης και η μεγάλη ζήτηση των πιτών μας οδήγησαν την Πασχάλης στην μεταστέγαση της το 1982 επί της οδού Κ. Καραμανλή 116 στην περιοχή Χαριλάου, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Το 1990 επεκτάθηκαν οι προσφερόμενες επιλογές και εκτός από το ταψί με το στρόγγυλο σχήμα, εισήχθη και αυτό με το ορθογώνιο σχήμα και διαστάσεις 42 Χ 28 το οποίο βοήθησε στην εισαγωγή νέων πιτών όπως αυτή της πρασόπιτας , της μανιταρόπιτας και της κοτόπιτας.

Το 2009 η Πασχάλης προχώρησε ένα βήμα μπροστά, αφού ολοκληρώθηκε η κατασκευή των νέων εργαστηρίων μας στην περιοχή Λάκκωμα Χαλκιδικής. Το εργαστήριο μας στεγάζεται σε νεόκτιστες κτιριακές εγκαταστάσεις και διαθέτει έναν σύγχρονο εξοπλισμό που μας επιτρέπει να παράγουμε παραδοσιακές πίτες χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, συμβάλλοντας στην συνέχιση της παράδοσης μας. Τα εργαστήρια μας πληρούν όλες της απαιτούμενες υγειονομικές προδιαγραφές.

Το ίδιο έτος η εταιρία Πασχάλης προχωρήσε και στην εισαγωγή ενός νέου τύπου ταψιού για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της. Η πίτα μας προσφέρεται πλέον και σε ταψί μιας χρήσης . Το προϊόν αυτό διατίθεται είτε άψητο είτε ψημένο σε ταψί μεγέθους 24 Χ 34. Η πίτα αυτή πωλείται ολόκληρη και κόβεται σε 30 ή 24 τεμάχια ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη. Καθ” ότι η συνεχής εξέλιξη και ικανοποίηση των πελατών μας είναι απόλυτη προτεραιότητα μας, οι γεύσεις μας εμπλουτίστηκαν με την παραγωγή μηλόπιτας και κολοκυθόπιτας.

Η εταιρία Πασχάλης συνεχίζει τις δραστηριότητες της από την δεύτερη γενιά της οικογενείας και εργάζεται πιστή στην δέσμευσή της για περαιτέρω ανάπτυξη καθώς και όσον το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Πίτες & Τάρτες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer