Έγινε μέλος: Οκτ 19, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Γ.& Ι. ΠΑΣΣΑΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηροποιείται στο χώρο των εκλεκτών τροφίμων από το 1962!

Με παρουσία μισού αιώνα στην Ελληνική αγορά, η Γ. & Ι. ΠΑΣΣΑΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε., έχοντας ως βασικά εφόδια την αγάπη, τη γνώση και την εμπειρία του χώρου των εκλεκτών τροφίμων συνεχίζει και σήμερα την αναπτυξιακή της πορεία, συνεπής σε παραδοσιακές εμπορικές αξίες όπως ο σεβασμός των συνεργατών-πελατών της και των τελικών καταναλωτών και η δημιουργία υπεραξιών σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας ήταν και παραμένουν, αφενός μεν η διάθεση εκλεκτών διεθνών και ελληνικών αναγνωρίσιμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, αφετέρου δε η συνεχής διερεύνηση των διεθνών αγορών για εισαγωγή νέων-καινοτόμων προϊόντων στην Ελληνική αγορά τροφίμων.

Παράλληλα, η Γ. & Ι. ΠΑΣΣΑΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε., συνεχίζει να επενδύει τόσο σε νέο στελεχιακό δυναμικό, όσο και στη συνεχή εκπαίδευση και αρτιότερη κατάρτιση του υφιστάμενου προσωπικού της, προκειμένου να παρέχει πλήρεις εξειδικευμένες εμπορικές υπηρεσίες στους συνεργάτες – πελάτες της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer