Έγινε μέλος: Ιουν 23, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η παραδοσιακή τουρκική πετσέτα έδωσε το όνομά της στην εταιρεία Pestemal, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 μαζί με το ομώνυμο κατάστημα στη διεύθυνση Αδριανού 100, Πλάκα, Αθήνα.

Μετρώντας, μέχρι σήμερα, πάνω απο 80 πελάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα καθώς και σημεία πώλησης σε Ευρώπη, Αμερική και Αφρική, η εταιρεία Pestemal σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις εναλλακτικές πετσέτες, που έχουν γίνει η νέα τάση της μόδας και οι οποίες θα γίνουν το αγαπημένα κομμάτια της συλλογής σας.

Το pestemal συνιστά μια πολιτιστική προσφορά της Ανατολίας στον υπόλοιπο κόσμο και είναι ένα υφαντό σε σχήμα ορθογώνιο, που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά στα χαμάμ για να καλύπτονται οι θαμώνες του.

Η παράδοση του pestemal, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας και η οποία αντιστέκεται χάρη στη λεπτή του ύφανση, τη μεγάλη απορροφητική του ικανότητα και τη δυνατότητα να στεγνώνει άμεσα, συναντιέται πλέον με μια νέα αντίληψη παραγωγής και σχεδιασμού, διατηρώντας ταυτόχρονα τα αυθεντικά του χαρακτηριστικά.

Η χρήση του πεστεμάλ, στην παραγωγή του οποίου χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας φυτικές ίνες από βαμβάκι, λινό και μπαμπού, ξεφεύγει από το αυστηρό τελετουργικό του χαμάμ και επεκτείνεται και σε άλλους τομείς.

Πλέον χρησιμοποιείται στο μπάνιο, στη σάουνα, στην παραλία και στα γυμναστήρια.

H λεπτή του ύφανση ελαχιστοποιεί το χώρο, που καταλαμβάνει, καθιστώντας το απαραίτητο και στα ταξίδια.

Χάρη στα χρώματα και στο μοντέρνο του σχεδιασμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σπίτια ως τραπεζομάντιλο και κάλλυμα πολυθρόνας και μπορεί να φορεθεί ως σάλι ή φουλάρι.

Όλα τα προιόντα χρωματίζονται με πιστοποιημένες OEKO-TEX βαφές και πλένονται στους 60 βαθμούς πριν διατεθούν προς πώληση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer