Έγινε μέλος: Οκτ 23, 2015 Τελευταία ενημέρωση:
Τελευταία ενημέρωση:

Η οικογένεια Σαρόγλου, από το 1994, πιστή στις σπιτικές αρχέγονες γεύσεις, κατάφερε να παράγει πίτες με σπιτική ποιότητα και γεύση. Γιατί όλοι εμείς στην εταιρεία Σαρόγλου νιώθουμε σαν δικό μας άνθρωπο οποιονδήποτε κρατά στα χέρια του μια πίτα Σαρόγλου και ετοιμάζεται να την απολαύσει.

Έχουμε ελαχιστοποιήσει τη χρήση μηχανημάτων κυρίως στη φάση της συσκευασίας και όλα τα στάδια παραγωγής γίνονται και ολοκληρώνονται με το ανθρώπινο χέρι. Αυτή η ιδιαίτερη φροντίδα αρχίζει από τα υλικά μας. Αγοράζουμε υλικά σα να τα αγοράζουμε για το σπίτι μας. Κάθε μέρα ξεκινάει σα να είναι η πρώτη μέρα, η πρώτη πίτα, παρά το ότι έχουμε φτιάξει εκατοντάδες χιλιάδες πίτες. Αυτές που έκαναν το όνομά μας ξεχωριστό, όταν θέλεις να απολαύσεις πραγματική χειροποίητη πίτα.

Και το σπουδαιότερο, είμαστε περήφανοι και ικανοποιημένοι που κερδίσαμε την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας, πράγμα που μας κάνει να προσπαθούμε σκληρότερα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Πίτες & Τάρτες

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη, Ασία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Αφρική, Ωκεανία
Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer