Έγινε μέλος: Φεβ 12, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

PisinaSpa είναι μια εταιρεία κατασκευής πισινών εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, κατασκευής spa, σάουνας και εμπορίας όλων των προϊόντων στο χώρο της πισίνας.

Παρέχουμε:

- Ποιότητα υπηρεσιών

- Ταχύτητα & Αξιοπιστία

- Ανταγωνιστικές τιμές

- Γρήγορη εξυπηρέτηση

Με εμπειρία στον τομέα της κατασκευής πισίνας και της επεξεργασίας νερού, δυναμικοί, ευέλικτοι, με γνώση και υπευθυνότητα, προσπαθούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή, ανταποκρινόμενοι στις δικές σας ανάγκες.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς και του εξωτερικού. Κάθε μηχάνημα – προϊόν, προσφέρεται με τεχνικές προδιαγραφές σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή standard. Όλα διακρίνονται για την αξιοπιστία στη χρήση, την απλότητα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.

Πισίνα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το νερό; Η ειδικότητά μας! Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών και έχει ολοκληρώσει πληθώρα έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, μας δίδαξε τον τρόπο να ικανοποιούμε την κάθε σας ανάγκη και αυτό μας καθιστά πρώτους στις προτιμήσεις σας.

Βασική μας στρατηγική είναι η ποιότητα σε ότι αναλαμβάνουμε, για το λόγο αυτό προσπαθούμε καθημερινά να εξελισσόμαστε και να σας παρέχουμε την καλύτερη λύση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας εξειδίκευση στην κατασκευή πισίνας και κέντρων ευεξίας για ξενοδοχεία, medical spa, αλλά και κατοικίες, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών χρησιμοποιώντας επιλεγμένα υλικά, σεβόμενοι την υγεία των πελατών μας.

Ακόμα, μια έμπειρη ομάδα συντηρητών είναι στο πλευρό σας, για να σας παρέχει υποστήριξη στα ζητήματα που αφορούν τον καθαρισμό και την συντήρηση της πισίνας σας, καθώς επίσης και την επισκευή ή εκ νέου κατασκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού.

PisinaSpa

Υπεύθυνος: Τελίδης Κωνσταντίνος 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διανομέας: Χλώριο
Πάροχος υπηρεσιών: Η Pisinaspa ειδικεύεται στην κατασκευή πισίνας, κατασκευή κέντρων spa, υδρομασάζ, σάουνα, καθώς και τη συντήρηση πισινών, επεξεργασία νερού πισίνας, αφύγρανση, χημικά πισίνας. Έχουμε την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να κατασκευάσουμε την πισίνα που εσείς ονειρεύεστε ανεξαρτήτως τύπου (κλασική με σκίμμερ ή υπερχείλιση, τυποποιημένη ή και προκάτ).
Πάροχος υπηρεσιών: Ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό στην τεχνολογία της πισίνας σας προσφέρει συντήρηση και καθαρισμό της πισίνας σας με το χαμηλότερο κόστος. Τέλος σας προμηθεύουμε με όλα τα αναλώσιμα υλικά για την συντήρηση της πισίνας, όπως ταμπλέτες χλωρίου, πολυταμπλέτες χλωρίου, χλώριο σε κόκκους, αλγοκτόνο, κροκιδωτικό, ενεργό οξυγόνο, PH minus, PH plus.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer