Έγινε μέλος: Μάϊος 07, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η επιχείρηση Polychronidis International Εξοικονόηση Ε.Π.Ε. έχει δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο, σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται κυρίως σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια και στοχεύουν στην μείωση του κόστους λειτουργίας και την ασφάλεια. Παράλληλα συμβάλλουν σοβαρά στην περιβαλλοντική ανακούφιση, μειώνοντας δραστικά την κατανάλωση φυσικών πόρων.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιχείρηση σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, που δημιουργήθηκε με στόχο να προωθήσει πολύπλευρες εξοικονομητικές τεχνολογίες (νερό - ενέργεια- ηλεκτρικό - ρεύμα) στον ξενοδοχειακό χώρο και στον διεθνή χώρο της κρουαζιέρας. Στα σχεδόν 20 χρόνια της πορείας μας, η αγορά εκτίμησε τις ειλικρινείς προσπάθειές μας, μας τίμησε με την προτίμησή της και μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές μας.

Σήμερα, συνεχίζουμε την πρωτοπορία μας, προσφέροντας συνεχώς στην ξενοδοχειακή αγορά καινοτόμα και χρήσιμα προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρώμα, φως, διαχρονικότητα και χρηστική έμπνευση. Η επιτυχία που είχαμε με την αξιοποίηση του υλικού CORIAN® της DuPont™ σε ειδικές ξενοδοχειακές εφαρμογές, μας έκανε ακόμη πιο ανήσυχους και ερευνητικούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer