Έγινε μέλος: Μάϊος 17, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μάϊος 17, 2016

Διαθέτοντας μέγιστη εμπειρία στον τομέα της φυσικής προστασίας η εταιρία PORTA NOVA παράγει προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας με άριστη ποιότητα κατασκευής και πιστοποίηση κατά ISO 9001:2010. Η PORTA NOVA δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αισθητική των προϊόντων της & στο τέλειο φινίρισμα, καλύπτοντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, είναι η 100% χειροποίητη κατασκευή των σασί των πορτών, στις διαστάσεις του κάθε πελάτη. Κάθε θωρακισμένη πόρτα PORTA NOVA είναι μοναδική! Η εταιρία μας είναι η μοναδική Ελληνική εταιρία που κατέχει επίσημα πιστοποιητικά δοκιμής των θωρακισμένων πορτών της, από αναγνωρισμένα Eυρωπαικά Ινστιτούτα ( Istituto Giordano /Italy), βάση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας ENV 1627-1 για την αντιδιαρρηκτικότητα, σε 3 επίπεδα Class 2, Class 3 & Class 4 . Η Porta Nova είναι επίσης η μόνη Ελληνική παραγωγός εταιρία που πιστοποιήθηκε με το σύστημα διασφάλισης ΙSO για την κατασκευή θωρακισμένων πορτών ασφαλείας και χρηματοκιβωτίων μαζί!

Αποτέλεσμα της μακροχρόνιας αυτής προσπάθειας και της σταθερά ανοδικής πορείας ήταν η βράβευση της εταιρίας το 1993 με το πρώτο διεθνές βραβείο ποιότητας "χρυσού άστρου" από τον διεθνούς φήμης Ισπανικό οργανισμό B.I.D. στη Μαδρίτη και το 2007 με το 1ο διεθνές βραβείο "ποιότητας και τεχνολογίας" από τον διεθνή οργανισμό TRADE LEADERS CLUB στη Γενεύη.

Η PORTA NOVA ιδρύθηκε το 1971 (ΝΕΟΧΡΗΜ) στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στον τομέα της φυσικής προστασίας. Ο ιδρυτής της εταιρίας Ζέρβας Νικόλαος με εφόδια τις πρωτοποριακές για την εποχή του γνώσεις και ιδέες, ξεκίνησε έχοντας ως αποκλειστική ενασχόλησή του την κατασκευή χρηματοκιβωτίων ύψιστης ασφάλειας και ποιότητας. Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρίας κατασκευάζονταν χρηματοκιβώτια αποκλειστικά για τράπεζες και κοσμηματοπωλεία, που αποδεδειγμένα είναι προϊόντα αυστηρών προδιαγραφών.

Η πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα ποιότητα κατασκευής και τεχνογνωσίας καθιέρωσαν πολύ σύντομα την εταιρία στην πρώτη θέση, των προϊόντων ασφαλείας. Με την πάροδο των ετών διευρύνθηκε η γκάμα κατασκευής προϊόντων (εκτός από χρηματοκιβώτια) σε θυρίδες ασφαλείας, θησαυροφυλάκια και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Επιπλέον, δημιουργήθηκε εμπορικό τμήμα το οποίο ασχολείται κατ' αποκλειστικότητα με την εισαγωγή και προώθηση εσωτερικών ξύλινων πορτών και κουφωμάτων.

Η PORTA NOVA σήμερα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους κουφωμάτων και εσωτερικών πορτών στην Ευρώπη (Finstral ,Ghizzi&Benatti ,Cocif ) έχοντας μαζί τους μακροχρόνια συνεργασία, κάτι που αποτελεί δείγμα της εμπιστοσύνης τους στην οργάνωση της εταιρίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer