Έγινε μέλος: Σεπ 12, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Ravenna A.E. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2003. Η εμπειρία ωστόσο των ιδρυτών της είχε ξεκινήσει σχεδόν 20 χρόνια νωρίτερα, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 1982. Με λίγα λόγια, πίσω από την Ravenna υπάρχει εμπειρία 30 ετών στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

Η μεγάλη γνώση του κλάδου μάς έχει οδηγήσει στη δημιουργία μιας μεγάλης και πλήρους συλλογής προϊόντων που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες, ενώ διατίθενται σε ελκυστικές τιμές.

Οι χαμηλές τιμές σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θυσιάζουμε την ποιότητα, αφού πρωτίστως η Ravenna δίνει σημασία στην αρτιότητα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διανέμει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διανομέας: Νιπτήρες Μπανιέρες Μπιντέδες Σετ Ειδών Υγιεινής & Συνθέσεις Μπάνιου Λεκάνες Τουαλέτας Καμπίνες Ντουζιέρας Καζανάκια Έπιπλα Μπάνιου Ερμάρια Μπάνιου Καθρέφτες Μπάνιου
Διανομέας: Λέβητες
Διανομέας: Σόμπες & Θερμάστρες
Διανομέας: Τζάκια
Διανομέας: Πλακάκια Πλάκες Δαπέδου & Επένδυσης Τοίχου
Διανομέας: Μπαταρίες Νιπτήρα Μπαταρίες Μπανιέρας Μπαταρίες Κουζίνας
Διανομέας: Βοηθήματα Μπάνιου
Διανομέας: Μπανιέρες Υδρομασάζ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer