Έγινε μέλος: Ιουν 14, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 14, 2016

Η REMI Α.Β.Ε.Ε. εγκαινίασε τη λειτουργία της το 1972 ενώ από το 1983 εστίασε το ενδιαφέρον της στις ομπρέλες, θέτοντας σαν κύρια δραστηριότητά της την παραγωγή προϊόντων όπως επαγγελματικές ομπρέλες και διαφημιστικές ομπρέλες.

Η υψηλότατη ποιότητα, οι αυστηρές προδιαγραφές και οι τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στις ομπρέλες της REMI S.A. αποτελούν κλειδί στην άψογη επαγγελματική προβολή της εικόνας μιας επιχείρησης και των προϊόντων της, καθιστώντας την REMI S.A. την πρώτη επιλογή στην κατασκευή ομπρελών με μια διαρκώς αυξανόμενη πελατεία.

Η στιβαρότητα της κατασκευής, τα ανώτερα υλικά και τα εντυπωσιακά χρώματα τραβάνε σταθερά την προσοχή σε κάθε προϊόν της REMI αλλά και της διαφημιζόμενης επιχείρησης, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε ξενοδοχεία, πολυτελή θέρετρα, σε παραλίες, εστιατόρια και καφέ. Οι επαγγελματικές μας ομπρέλες μπορούν παράλληλα να χρησιμοποιηθούν και σε οικίες, σκιάζοντας πισίνες, βεράντες και κήπους αναδεικνύοντας τους εξωτερικούς χώρους.

Λόγω της επιμονής και αφοσίωσης μας στην ποιότητα σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη πείρα ετών και εξειδίκευσης στον τομέα μας, έχουμε πλέον σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μας. Αποκτώντας σταδιακά το υψηλότερο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς και ένα σταθερά αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς στο εξωτερικό, η REMI Α.Β.Ε.Ε. αναμφισβήτητα αποτελεί την κορυφαία επιλογή σας στις ομπρέλες κάθε είδους. Κάθε λεπτομέρεια μιας δημιουργίας REMI είναι το προϊόν επιμελέστατης προσοχής στην λεπτομέρεια και ποιότητα, ξεκινώντας από τις δυνατές άψογες ραφές, την αψεγάδιαστη ψηφιακή μεταξοτυπία, τα ξεχωριστά σχέδια σε υψηλής ποιότητας υλικά με τους καλύτερους μηχανισμούς.

Όλα αυτά μαζί με την ευκολία της απλής, πρακτικής χρήσης και την μεγάλη αντοχή, έχουν κάνει τις επαγγελματικές καθώς και διαφημιστικές ομπρέλες μας μια σταθερή επιλογή για επιχειρήσεις που αναγνωρίζουν την υπεροχή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer