Έγινε μέλος: Οκτ 16, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Salinox ιδρύθηκε το 1991 από τον Γρηγόρη Συρανίδη. Αρχικά ξεκίνησε την δραστηριότητά της στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών παράγοντας κουφώματα αλουμινίου, ανοξείδωτες κατασκευές, στέγαστρα, σκάλες, αίθρια, βιτρίνες καταστημάτων και ειδικές κατασκευές.

Οι καινοτόμες ιδέες, η βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων της και η συνέπεια έδωσαν ώθηση στην εταιρεία, κύρια κατεύθυνση της οποίας είναι η σχεδίαση και η παραγωγή στήριξης κρυστάλλων.

Οι κυριότερες κατηγορίες προϊόντων της είναι οι πτυσσόμενες γυάλινες πόρτες με μονά ή διπλά τζάμια, προφίλ για ανοιγόμενες πόρτες, συρόμενα συστήματα, συστήματα στήριξης γυάλινων στηθαίων, ανοξείδωτα εξαρτήματα στήριξης γυαλιών και στεγάστρων.

Σχεδίασε νέα συστήματα, εξέλιξε τα παλιά και συνεχίζει αδιάκοπα να αναζητά νέες ιδέες και λύσεις για κάθε αρχιτεκτονική κατασκευή.

Όλα τα τμήματα παραγωγής είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα και αποτελούν ενιαία παραγωγική αλυσίδα που λειτουργεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανονισμών του ΕΝ ISO 9001:2008, προς το οποίο η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από την TUV HELLAS.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός: Συστήματα Αυτόματων Θυρών Πτυσσόμενα Κρύσταλλα & Ανεμοφράκτες
Παραγωγός: Ψευδοροφές & Συστήματα Οροφής
Πάροχος υπηρεσιών: Γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες, γυάλινες συρόμενες πόρτες, και συστήματα, συστήματα στήριξης γυάλινων στηθαίων, ανοξείδωτα εξαρτήματα στήριξης γυαλιών και στεγάστρων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer