Έγινε μέλος: Ιουν 09, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία ΣΑΡΑΦΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. “COFFEE & PLUS”, με έδρα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στην τροφοδοσία καφέ - μπαρ και τους εξοπλισμούς καταστημάτων.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Cellini Caffe, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα με τα πιο ποιοτικά προϊόντα.

Ο εκλεκτός καφές της με 3 χαρμάνια, αποτελεί μια μοναδική γευστική εμπειρία για κάθε λάτρη του είδους και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η εταιρεία μας παρέχει αποκλειστική και κατά προτεραιότητα υποστήριξη στο δίκτυο συνεργατών της, προστατεύοντας τόσο τους ίδιους όσο και τα προϊόντα της.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες τον χρόνο και άμεση καθημερινή παράδοση των προϊόντων μας.

Εκτός από τα προϊόντα καφέ, διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία άλλων προϊόντων, όπως σοκολάτες, τσάι, γρανίτες, σιρόπια κ.α.

Η πολυετής εμπειρία μας, ο επαγγελματισμός και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν εγγύηση για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών, που παρέχουμε σε κάθε συνεργάτη μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer