Έγινε μέλος: Ιουν 30, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Sas είναι μια εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής καινοτόμων προϊόντων φωτισμού Led και προϊόντων διανομής ρεύματος.

Δίνοντας έμφαση στο σύγχρονο σχεδιασμό και τα έξυπνα χαρακτηριστικά, η Sas επιδιώκει να δημιουργήσει σειρές προϊόντων πέρα απ’τις συμβατικές, που είναι σήμερα διαθέσιμες στην αγορά.

Η ομάδα ανάπτυξης της Sas σχεδιάζει προϊόντα μοναδικά για τον καταναλωτή με περισσότερα και καλύτερα χαρακτηριστικά, που αξιοποιούν την σύγχρονη τεχνολογία και διαρκώς βελτιώνονται, τόσο σε απόδοση, όσο και σε προδιαγραφές σωστής λειτουργίας.

Προϊόντα, όπως το πολύπριζο αναβαθμίζονται και γίνονται πολύ πρακτικά με την προσθήκη έξυπνων αυτοκόλλητων ταινιών για εύκολη τοποθέτηση, αλλά και υποδοχών για βίδες για στήριξη σε κρυφά σημεία στο σπίτι και στην εργασία.

Η σειρά color electric line διαθέτει μια πλούσια παλέτα χρωμάτων, που μπορεί ο καταναλωτής να επιλέξει ανάλογα με την διάθεσή του, την εφαρμογή και τον χώρο του.

Και, φυσικά, όλα αυτά με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, που μόνο η Sas μπορεί να παρέχει με 3 χρόνια εγγύηση.

Το 2012 η Sas παρουσίασε την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αυτοκόλλητων ταινιών φωτισμου Led it, η οποία έλυσε τα προβλήματα συνδεσμολογίας, που υπάρχουν στις κλασικές ταινίες αλλά και το πρόβλημα ποιότητας / κιτρινίσματος του μονωτικού υλικού, που προστατεύει εξωτερικά την ταινία.

Επιπλέον, η sas είναι η πρώτη εταιρεία, που εφάρμοσε αφρώδη κόλλα 0,4 mm στην ταινία φωτισμού και, έτσι, απορροφά οποιαδήποτε ανωμαλία σε οποιαδήποτε επιφάνεια παρέχοντας έως και 10 φορές μεγαλύτερη ισχύ συγκόλλησης.

H σειρά Led it είναι σήμερα η πιο πλήρης και ανεπτυγμένη σειρά ταινιών Led και διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα καινοτόμα παρελκόμενα.

Η Sas, όμως, δεν σταματά εκεί, συνεχώς αναπτύσσεται και ήδη σχεδιάζει την επόμενη γενιά προϊόντων για τον χρήστη, στον οποίο θέλει να βρίσκεται πάντα κοντά και να σκέφτεται όπως αυτός.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer