Έγινε μέλος: Μαρ 12, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Οι ρίζες της επιχείρησης βρίσκονται στη δεκαετία του '30, αλλά οι στόχοι και η πολιτική που θα ακολουθούσε η εταιρεία τα επόμενα χρόνια καθορίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '60. Το 1980 η εταιρεία μετατρέπεται στην ανώνυμη εταιρεία «Σιλβεστρίδης Α.Ε.», η οποία αποτελεί μέχρι σήμερα τη leader εταιρεία του Ομίλου. Στις εκθέσεις της εταιρείας θα βρει κανείς διάφορα είδη επίπλων, τόσο για τον οικιακό όσο και για τον επαγγελματικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα για τον επαγγελματικό εξοπλισμό, η Σιλβεστρίδης Α.Ε. έχει έντονη παρουσία στον χώρο της επίπλωσης, διακόσμησης και εξοπλισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων, πλοίων και χώρων ψυχαγωγίας. Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται πολλά μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα , κρουαζιερόπλοια και εκαντοντάδες επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας (μπαρ, cafe, εστιατόρια).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός: Καναπέδες Πολυθρόνες Τραπέζια Καφέ & Βοηθητικά Τραπεζάκια
Παραγωγός: Κρεβάτια
Παραγωγός: Τραπέζια Τραπεζαρίας Καρέκλες Τραπεζαρίας
Πάροχος υπηρεσιών: Η εταιρεία καλύπτει όλα τα στάδια των εργασιών: από την ξήρανση του ξύλου μέχρι και την τελική εφαρμογή και εγκατάσταση. Κάθε κατασκευή προσφέρεται με 10ετή εγγύηση και service απεριόριστης διάρκειας.
Πάροχος υπηρεσιών: Μελέτη χώρου, οργάνωση παραγωγής, συντονισμός συντελεστών και εποπτεία των επαγγελματικών projects

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer