Έγινε μέλος: Αυγ 29, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Σεπ 02, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Σεπ 02, 2016
Skag
Skag
Skag
Skag

H SKAG -ΣΚΑΓΙΑΣ Θ.Κ. ΑΒΕΕ, είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1956 από τον Θεόδωρο Σκαγιά και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής χάρτινων ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία παράγει στο Κρυονέρι Αττικής, χαρτικά είδη γραφής, όπως, τετράδια, σπιράλ θεμάτων, μπλοκ γραφής, κλασέρ σχολικά και γραφείου και πολλά άλλα προϊόντα. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία εταιρεία που διαθέτει μία υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα υψηλής τεχνολογίας στο Κρυονέρι Αττικής, ενώ από το 1990 εξάγει τα προϊόντα γραφείου που κατασκευάζει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, σε πάνω από 35 χώρες, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, ενώ πρόσφατα διείσδυσε και στην αγορά της Ρωσίας.

Η εταιρεία παρέχει ψηφιακά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ποιότητα και περιβαλλοντική ευαισθησία, ενσωματώνοντας γνώση και καινοτομία. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τις δραστηριότητές της θα βρείτε στο www.skag.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer