Έγινε μέλος: Ιαν 05, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Smart Kitchen Shop είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

Παρόλο που η εταιρία είναι σχετικά νέα στην Ελληνική αγορά, η συνέπεια και η αποδοχή από την πελατεία της, την έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις μεταξύ των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στο χώρο της.

Σκοπός της εταιρίας είναι να παρέχει στους πελάτες της τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό κουζίνας, εστιατορίου, ζαχαροπλαστείου, ξενοδοχείου και μονάδων επεξεργασίας λαχανικών και φρούτων, ώστε να καλύπτονται οι εξειδικευμένες ανάγκες τους.

Τα μηχανήματά  μας έχουν όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ISO, HACCP και ακολουθούν τα τεχνολογικά δρώμενα, ώστε να παρέχουν έξυπνες και καινοτόμες λύσεις μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών και άριστη υποστήριξη.

Η μεγάλη γκάμα μηχανημάτων της Smart Kitchen Shop πλαισιώνεται από τους πιο εξειδικευμένους & καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

 Η Smart Kitchen Shop σας προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού για την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα κάθε επιχείρησης. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα παραγωγής ανοξείδωτων κατασκευών και ψυγείων στις επιθυμητές σας διαστάσεις.

Την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε στους δύο υπερσύγχρονους εκθεσιακούς μας χώρους.

Πάντα σε συνεργασία με την Balkan sec.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer