Έγινε μέλος: Δεκ 23, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας, είναι οι άνθρωποί της. Γι 'αυτό, στη Socialab, έχουμε επαγγελματίες από όλους τους τομείς του digital marketing και τα media, για να δημιουργήσετε μια δυναμική, πολύπλευρη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση digital marketing, η οποία παραμένει up-to-date με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

H Socialab άνοιξε τις πόρτες της το 2009. Στην αρχή του ταξιδιού μας, άρχισε να πειραματίζεται (εξ'ου και η λέξη "εργαστήριο" στο όνομά μας) με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη διεξαγωγή viral campaigns για την προώθηση των δικών μας projects. Φυσικά, από τότε έχουμε ολοκληρώσει αμέτρητα projects σε όλες τις κατηγορίες digital marketing και όχι μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Υπηρεσίες Διαφήμισης & Marketing
Πάροχος υπηρεσιών: Υπηρεσίες Online Marketing

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer