Έγινε μέλος: Ιουλ 27, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Ιουλ 28, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουλ 28, 2016

Η solidpro δραστηριοποιείται στην εμπορία αναλώσιμων προϊόντων μίας χρήσης, πλαστικών ποτηριών μίας χρήσης, χάρτινων ποτηριών μίας χρήσης, απορρυπαντικών, χαρτικών, προϊόντων πισίνας, ειδών συσκευασίας και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην περιοχή Παλαιού Φαλήρου στην Αττική και περιλαμβάνουν τα γραφεία, το χώρο έκθεσης, μέρος της αποθήκης εμπορευμάτων, καθώς και το τμήμα Service της τεχνικής υπηρεσίας & του τμήματος υποστήριξης.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας οφείλεται στο ότι έχουμε συνδιάσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Έχοντας διευρύνει την γκάμα των προϊόντων μας μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη στους χώρους εστίασης, καθώς και με το καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής μπορούμε να έχουμε άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

-Ψάχνουμε για νέες ιδέες 

-Αναζητούμε καινούργια προϊόντα 

-Ενημερωνόμαστε συνεχώς 

-Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer