Έγινε μέλος: Μαρ 18, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Απρ 04, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 04, 2016

Η επιχείρηση Σωτρίνης εξειδικεύεται στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων από το 1989 έως και σήμερα, με έδρα τη Λάρισα.

Διαθέτουμε δύο καταστήματα στη Λάρισα, το ένα βρίσκεται επί της οδού 23ηςΟκτωβρίου 41 και το άλλο επί της οδού Σωκράτους 6.

Η αγορά των κατεψυγμένων προϊόντων ολοένα και εξελίσσεται. Η επιχείρηση Σωτρίνης ακολουθεί πιστά τις εξελίξεις, προσφέροντας στους πελάτες του τα πιο ποιοτικά κατεψυγμένα προϊόντα της αγοράς.

Όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργούμε με κύριο γνώμονα την υψηλή ποιότητα και υγιεινή των τροφίμων που εμπορευόμαστε. Ελέγχουμε συνεχώς τη λειτουργία των ψυγείων και του εξοπλισμού που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας.

Με τη μέθοδο της βαθιάς ψύξης καταφέρνουμε την διατήρηση της φυσικής κατάστασης των προϊόντων και των θρεπτικών ουσιών τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία Σωτρίνης στη Λάρισα εμπορεύεται κατεψυγμένα ψάρια, θαλασσινά, κονσέρβες, κρεατοσκευάσματα, λαχανικά κ.α. με τη σφραγίδα επώνυμων εταιρειών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer