Έγινε μέλος: Μάϊος 15, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Spitze Plus
Spitze Plus
Spitze Plus
Spitze Plus

Η εταιρεία Spitze Plus με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων, προσφέρει όλες τις λύσεις στις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και τα προϊόντα της εντάσσονται αρμονικά σε μοντέρνες και κλασσικές κατασκευές.

Το κατάστημά της στη  Θεσσαλονίκη και το έμπειρο προσωπικό μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση για την υλοποίηση απαιτητικών κατασκευών . 

Αποτέλεσμα των προσπαθειών της είναι η ανάληψη σημαντικών έργων, που αποτελούν σημεία αναφοράς για την περαιτέρω δυναμική της.

Η εταιρεία Spitze Plus έχει σαν αφετηρία τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του πελάτη και σαν τελικό στόχο την αρμονική συνύπαρξη του προϊόντος με τον περιβάλλοντα χώρο. Ανανεώνει διαρκώς την γκάμα των κουφωμάτων της και την εμπλουτίζει με νέα καινοτόμα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, που καλύπτουν αλλά και διαμορφώνουν τις ανάγκες της αγοράς. 

Τα προϊόντα που διαθέτει είναι:

- Ξύλινα κουφώματα

- Συνθετικά (PVC) κουφώματα Kommerling / KBE

- Κουφώματα αλουμινίου Schüco

- Θωρακισμένες πόρτες

- Εσωτερικές πόρτες

- Μεταλλικές & πυράντοχες πόρτες

- Ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης κουφωμάτων (ρολά - παντζούρια)

- Αντικωνωπικά συστήματα (σίτες)

- Πτυσσόμενα Κάγκελα

Τα προϊόντα συνοδεύονται με πιστοποιητικά που διασφαλίζουν την ποιότητα, την αντοχή και τις προδιαγραφές του ενεργειακού σχεδιασμού. Σε συνδυασμό με τη σωστή τοποθέτηση και την τεχνική υποστήριξη - after sales service, η Spitze Plus εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα και μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer