Έγινε μέλος: Οκτ 22, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Γιώργο Σπύρου με σκοπό την επαφή του καταναλωτή με την κουλτούρα και τη μαγεία του κρασιού. Η Οίνωσις επενδύει στην συνεχή εξέλιξη…

Επιλέγουμε κρασιά ανώτερης ποιότητας με αρώματα και γεύσεις από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες. Αναζητάμε και ανακαλύπτουμε μικρά αλλά πολύ προσεγμένα οινοποιεία στον Ελληνικό χώρο και τα αντιπροσωπεύουμε στην αγορά.

Απ' τα πρώτα μας βήματα η πορεία μας είναι ανοδική, ανοδικά τίθεται και ο πήχης των στόχων μας - προσεχτική επιλογή προϊόντων, άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Πρόσφατα άρχισε η δραστηριοποίηση μας σε εισαγωγές κρασιού από Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία και η αντιπροσώπευση κτημάτων με μεγάλη ιστορία στο χώρο.

Πλέον, με τη βοήθεια έμπειρων οινολόγων, επεκταθήκαμε στην αγορά σταφυλιών και στην παραγωγή δικού μας οίνου υψηλής ποιότητας, καθώς και στην παραγωγή οίνου σε ασκό.

Αφουγκραζόμαστε την Ελληνική αγορά καθημερινά, και είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας, παλιών και νέων, που μας δίνει ώθηση για την συνεχή μας εξέλιξη για συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer