Έγινε μέλος: Φεβ 25, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Ιουν 30, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 30, 2016
Star Delivery
Star Delivery
Star Delivery
Star Delivery
Έτος ίδρυσης:
1989

Η Star Delivery δραστηριοποιείται στην κατασκευή & εμπορία θερμόσακων & κυτίων μεταφοράς - διανομής τροφίμων και ποτών, κουτιών delivery, φωτιζόμενες επιγραφες κουτιών delivery, στολών εργασίας, κεντημάτων λογότυπων από το 1995.

Στο διάστημα αυτό έχει αποδειχτεί στην συνείδηση των καταναλωτών ως μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο χώρο της μεταφοράς και διανομής ποικίλων προϊόντων. 

Κατασκευάζουμε μπαγκαζιέρες, που μεταφέρουν τα είδη σας με ασφάλεια διατηρώντας τα ζεστά ή παγωμένα.Οι μπαγκαζιέρες μας είναι θερμομονωμένες με πολυουρεθάνη και προσφέρουν την δυνατότητα στον επαγγελματία να τις καθαρίζει με ένα απλό πλύσιμο. Δεν κρατούν μυρωδιές και δεν φθείρονται εσωτερικά.

Φροντίζουμε επίσης για την εμφάνιση του προσωπικού σας φτιάχνοντας μπλούζες μαγείρων, ποδιές, καπελάκια και φόρμες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Διαθέτουμε επίσης t-shirt, μακό, pollo, φούτερ στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Τυπώνουμε ή κεντάμε το λογότυπο της επιχείρησής σας.Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα εξασφαλίζοντάς σας ανταγωνιστικές τιμές.Μέριμνά μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας ώστε να παρέχουν ό,σο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο της διανομής.Με απόλυτη υπευθυνότητα η Star Delivery βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών της πριν και μετά την πώληση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη, Ασία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Αφρική, Ωκεανία
Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer