Έγινε μέλος: Μαρ 10, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Φανταστείστε μία εταιρεία που μετατρέπει την ιδέα σας στην ιδανική επιχείρηση. Μία εταιρεία που εκπονεί το επιχειρηματικό πλάνο, σχεδιάζει τον χώρο και κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα, συμπεριλαμβάνοντας προϋπολογισμό, χρονοδιαγράμματα, στρατηγικό σχεδιασμό και διαχείριση έργου. Φανταστείτε μία εταιρεία που συνδυάζει το design με τον επιχειρηματικό προγραμματισμό, τον σχεδιασμό με την υλοποίηση και τη στρατηγική με τη διαχείριση. Και σας παραδίδει την επιχείρησή σας έτοιμη.

Φανταστείτε τη Stirixis.

Από το 1996, η Stirixis έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 500 projects διεθνώς, από τις Σκανδιναβικές χώρες έως τα Αραβικά Εμιράτα και από τη Ρωσία έως τη Νιγηρία.

Αυτή τη στιγμή έχει γραφεία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Βουκουρέστι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Επιχειρησιακή Στρατηγική & Επιχειρησιακός Σχεδιασμός, Μελέτες Σκοπιμότητας, Λειτουργίες Βελτιστοποίησης, Σχέδια Επιβράβευσης, Διαχείριση Κινδύνου, Διαχείριση Κόστους, Παγκόσμια Αναπτυξιακή Στρατηγική
Πάροχος υπηρεσιών: Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων, Fit-Outs
Πάροχος υπηρεσιών: Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός, Master Planning, Διαχείριση Κατασκευής, Εποπτεία, Υπηρεσίες Μετεγκατάστασης
Πάροχος υπηρεσιών: Branding & Graphic Design, Μάρκετινγκ Αισθήσεων, Εταιρική Ταυτότητα, Στρατηγική Μάρκετινγκ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer